Spel

Smokkeltochten

In de periode van februari 1999 t/m april 2017 heeft de St. voor Cultuur, Sport en Spel de unieke Achterhoekse smokkeltochten georganiseerd. Heel veel deelnemers hebben in de periode 'gesmokkeld'.

Met name de smokkeltochten vallen onder deze tak van de stichting. Aan de hand van een routebeschrijving wordt men in groepjes 'het veld' in gestuurd om 'smokkelwaar' elders te bezorgen. Onderweg heerst spanning en moeten hindernissen overwonnen worden. Een mysterieuze en voor velen verhelderende tocht, die bij uitstek geschikt is voor personeels-, managements-, familiebijeenkomsten, e.d..

In 2004 is de route totaal gewijzigd, zodat de tocht voor iedere deelnemer weer extra spannend geworden is.
 

Vanaf oktober 2014 is nog meer spanning en sensatie toegevoegd aan de unieke Achterhoekse Smokkeltochten.

Aan het einde van het seizoen 2016/2017 heeft de St. voor Cultuur, Sport en Spel moeten besluiten te stoppen met het organiseren van de unieke Acherhoeks smokkeltochten, vanwege het teruglopend aantal deelnemers. Buitencentrum Kerkemeijer zet de organisatie zelf voort, dus er kan nog steeds gesmokkeld worden!

 

 

 


Voor reservering van een smokkelavond kunt u terecht bij Buitencentrum 'Kerkemeijer'


Het 'Smokkel' team, een groep van vrijwilligers die meehelpt met de smokkeltocht
 

Nieuwjaarsduik

De Stichting voor Cultuur, Sport en Spel heeft op 1-1-2005 een Nieuwjaarsduik georganiseerd in de Hambroekplas te Borculo, als ludieke start van de gemeente Berkelland.

Rond de 250 personen renden het koude water in……………… en er ook snel weer uit.

De sfeer was prima!
 

© 2020 | cultuursportspel | Alle rechten voorbehouden